JÉZUSKA JÁRAT – KÍVÁNSÁGOK ÉS ANGYALOK TALÁLKOZÁSA

„A gyermeknek akkor van igazán boldog Karácsonya, ha a csoda megvalósul. Ha a fa alatt láthatja azt a meglepetést, amire vágyik, akár évek óta. Amikor együtt van a család, mézeskalács illata terjeng, miközben keveredik a karácsonyfa illatával, amikor nagypapa elmeséli a gyerekkori történeteit, amikor kicsik, nagyok, öregek együtt vannak, akkor ott lapul a fa alatt a csomag, a meglepetés, az álom. Mégis ez nagyon sok gyermek életéből kimarad.”

„Minden gyermeknek jár a Karácsony Csodája.”

Ezért jött létre a Jézuska Járat 2012-ben.

Különlegessége és egyedisége abban rejlik, hogy valóban a gyermekek kívánságait valósítjuk meg, személyre szabottan. Az ajándékátadásra 2019-ben ünnepélyes keretek közt, országszerte öt helyszínen került sor.

Szigetszentmiklóson, az Ádám Jenő Általános Iskolában és AMI-ban december 17-én járt a Jézuska Járat. A helyi családsegítő, iskolák, óvodák, bölcsődék által javasolt gyermekek kívánságát – legyen az akár kerékpár, akár más nagyobb értékű ajándék -, a jótékonysági mozgalom komoly szervezőmunkával és széles társadalmi összefogással, cégek és magánszemélyek bevonásával teljesíti.

Iskolánkban a szülők jóvoltából süteménnyel, kakaóval kedveskedhettünk a megjelenteknek, sőt kis édesség csomagot is sikerült minden családnak ajándékozni. A műsorról a musical tanszak növendékei gondoskodtak.

Fogadják szeretettel az eseményről készült képeket!