Rubik vándorkupa

5. alkalommal kerül megrendezésre a Rubik Vándorkupa!
Várjuk a nevezését mindenkinek aki május 24-ig nem töltötte be a 18. évét. Szülinaposok még beférnek 🙂

Jelentkezésedet a rubikvandorkupa@freemail.hu e-mail címre várom a neved, legjobb 3×3-as időd és iskolád nevének megadásával!
Határidő: Május 19. Vasárnap

A verseny első 3 helyezettje serleg és éremdíjazásban részesül, valamint a verseny győztese 1 évre megnyeri a Rubik vándorkupát!
Nevezési létszámtól függően a verseny 5-6 óra hosszú is lehet, így enni-innivalót mindenképp hozz magaddal, de vásárolhatsz az iskola büféjében vagy az iskola melletti pékségben is.

Versenyinformációk:

A verseny helyszíne: 2310 Szigetszentmiklós, Szebeni út 81/b. Ádám Jenő Általános Iskola színházterem.
– A versenyre regisztrálni személyesen 08:30 – 09:15 között lehet.
(elő-regisztráció e-mailben kötelező!) Kezdés kb. 09:30-kor
– Diákigazolványodat vagy személyi igazolványodat hozd magaddal!
– Az 1. fordulóban 5/3 kirakás átlaga határozza meg a helyezésedet. Ebben a fordulóban a regisztrációs sorszámod alapján fogsz versenyezni!
– A 2. fordulóba a nevezők 70 %-a jut tovább. Itt az első forduló időeredményei határozzák meg, hogy ki mikor versenyez (az utolsó idővel bejutó kezd, a legjobb idővel bejutó lesz az utolsó).
– A döntőbe a legjobb 10 versenyző jut a második forduló 5/3 átlageredményei alapján (a 10. idővel bejutó kezd, a 9. a második, a 8. a harmadik, és így tovább)
– a versenyen saját Rubik kockával kell részt venned (3x3x3)
– a szabályosan kirakott kockádat egy előre meghatározott algoritmus szerint keverjük be, melyet a verseny helyére leülve maximum 15 másodpercig megnézhetsz, de már nem forgathatod el, csak miután saját kezűleg elindítottad a szervezők által biztosított időmérőt!
– A verseny további szabályait a verseny előtti tájékoztató alkalmával fogjuk ismertetni!
A fordulónkénti továbbjutók számát a nevezési létszám függvényében módosíthatjuk!

A verseny tanítási időben van, így a versenyzőknek igazoljuk, hogy ezen a napon saját iskolájukat képviselve megjelentek és részt vettek a Rubik Vándorkupa 2019-es megmérettetésén.