Sikeres tanévkezdet – Szabacsi nap

Iskolánk, a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola remekül szerepelt az idei tanév első nagy városi rendezvényén, a Szabacsi Napon.

Tanáraink a nap folyamán az Ádám Jenő vendégházban fogadták az érdeklődőket, ahol Ádám Jenő népdalfeldolgozásokat hallhatott a nézőközönség a zeneművészeti ág tanárainak előadásában. Évről évre nagy megtiszteltetés, hogy a zeneszerző zongoráját használhatjuk: a zongora tanszak növendékei is nagy lelkesedéssel játszottak rajta. Fellépett a 15 éves Vackor Citerazenekar is, akik saját citera kíséretükkel népdalokat énekeltek, sőt a közönséget is megénekeltették.

A nagyszínpadon először az iskola Fúvószenekara térzenével szórakoztatta a nézőket, majd a Musical Tanszak lépett fel, és kápráztatta el a közönséget.

Aznap került megrendezésre a Simon Albert helytörténeti akadályverseny is, melyen iskolánk két csapata indult:

A Kulhavi-Lestár Viktória és Bihariné Kiss Anikó 6. osztályosaiból álló csapat 3. helyezést, míg a Hornyanné Huszkó Ildikó tanárnő vezette 7.b osztályosok csapata 1. helyezést ért el.

Gratulálunk minden fellépő, versenyző diákunknak!

Ádám Jenő Általános Iskola és AMI Fúvózenekara

15 éves a Vackor citerazenekar

Ádám Jenő Általános Iskola és AMI Musical Tanszaka

Simon Albert helytörténeti akadályverseny 1. helyezés
(Hornyanné Huszkó Ildikó, Tell Blanka, Szilágyi Enikő, Bató Dominika, Somkuti Virág, Opre Jázmin, Ábrahám Laura, Papp Bálint, Hadnagy Márk, Szabó Ádám)

Simon Albert helytörténeti akadályverseny 3. helyezés
Kulhavi-Lestár Viktória, Bihariné Kiss Anikó, Kulhavi Eszter, Siró Máté, Domokos Márton, Csillag Péter