Szülők Bálja 2019

Iskolánk ismét bálozni hívta február 9-én a táncolni szerető szülőket.

Már sok éves hagyomány, hogy nyolcadikosainkat bevezetjük a bálozás világába. Minden nyolcadik osztály egy-egy táncot tanul meg erre az alkalomra. Ők azok, akik heti két testnevelés órán tanulják, hogy hogyan kell viselkedni, táncolni egy-egy bál alkalmával, köszönve ezt felkészítőjüknek, ifj. Nádasdy András balett művésznek. A műsor mindig azzal végződik, hogy diákjaink keringőzhetnek szüleikkel is, ezzel nekik is megköszönik a sok támogatást, féltő-óvó szeretetüket, és mintegy elbúcsúznak a gyermekkortól.

Ez a bál, a szülők bálja, arra is jó, hogy iskolánkban tanuló diákok szülei ismerkedjenek, barátkozzanak egymással, illetve az iskolánkban tanító tanárokkal. Ne feledjük a másik célt sem, hiszen a bál teljes bevételét a diákjainkra fordítjuk (kirándulások, versenyek, díjak, stb.).

Ezúttal szeretném megköszönni a szülőknek, valamint szponzorainknak, hogy elősegítették a bál sikerességét: Gere pékség, Gere savanyúság, Józsa zöldség, Bodrogi hús, Papp István Tanácsnok Úr (neki köszönhettük az asztalon lévő virágokat).

Külön köszönet iskolánk konyhai dolgozóinak a finom falatokért.

Zilling Ibolya
intézményvezető