Tánc- és élménytábor

Nemcsak zenetábort, hanem tánc és élménytábort is szerveztünk ezen a nyáron az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.

A tánctábor a Szebeni úti épület, színház teremében zajlott 2019.06.17-21. között 13 gyermek részvételével, tanáraik: Dienes Ilona, Nádasdy András és Nádasdy-Biczó Anna. A gyerekek ideje nemcsak tánccal telt, hanem számos más élmény részesei is voltak. Sokan szomorúan búcsúztak tanáraiktól, és már várják a következő tábort.

 

A nyári élménytáborunk szintén a Balaton mellett volt:

Pálkövén táboroztunk

Ha nyár, akkor tábor! És ha tábor, akkor Pálköve!

Iskolánk 70 tanulója és 8 pedagógusa július 6. és 11. között élvezhette a nyaralást a Balaton északi partján fekvő kisvárosban Pálkövén.

Másodszorra jártunk itt, mert tavaly annyira megszerettük ezt a helyet, hogy úgy döntöttünk, idén is eljövünk ide.

Nem bántuk meg, mert tartalmas, változatos programokkal teli napjaink voltak. Ízelítőül: bagolyvadászat, számháború, éjszakai bátorságpróba, vetélkedő, sportverseny, kézműveskedés, kirándulás Révfülöpre, hajókázás és az elmaradhatatlan balatoni lubickolások!

A sok lelkes alsós és felsős diák – elsőstől a nyolcadikosig- és tapasztalt kolléga láttán elmondhatjuk, hogy jövőre is ott leszünk! Várunk minden régi és leendő táborozót Pálkövére!

Köszönjük az önkormányzatnak és minden támogatónak a segítséget, hogy hozzájárult egy jókedvű, izgalmakkal és élményekkel teli tábor lebonyolításához!

                                                                                                              Ádám Jenő Általános Iskola és AMI