Felsős Irodalmi Színpad fellépései, eredményei

– Iskolai megemlékezés 1848 hőseiről: Március 14-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztünk egy előadás formájában Lebstück Mária életének néhány szeletét felvillantva. A Felsős Irodalmi Színpad egy drámatábor résztvevőinek szemszögéből mutatta be a honvédnek állt fiatal lány történetét, aki kitartásával, bátorságával és hűségével a főhadnagyi rangig vitte.

Örömmel és izgalommal telve álltak a színpadra a fiatalok, és figyelmes, fegyelmezett közönség előtt zajlott a megemlékezés.

>> A Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó megyei fordulóján is szerepelt az előadással a csapat április 13-án, ahonnan ezüst minősítéssel és egy különdíjjal jöhettünk el a múlt és a jelen közötti híd építéséért. A színvonalas rendezvény zsűrije örömét fejezte ki amiatt, hogy ünnepi műsor is került a fellépők palettájára.

Jómagam hálás vagyok azért, hogy a színjátszás iránt elkötelezett fiatalok egyre bátrabban mutatják meg tehetségüket, és nem hátrálnak meg a nehezebb feladatok előtt sem. Pontosan úgy, mint a hősök.

Szeretettel gratulálok valamennyi résztvevőnek és köszönöm a szülők, iskolánk támogatását!

Szabó-Lajter Enikő
drámapedagógus